Fotbojan av under fyra veckor

Äntligen är det semester och jag får ut och åka lite. Tre veckor oplanerade ska avverkas, den fjärde är inbokad för några dagar i Skaraborg med mamma och några med en vän i Dublin. Dublin blir utan husbil. Jag ska försöka ta det lite lugnare än vad jag brukar och inte bara köra och köra. Får se hur det går med det.. Vill du ha koll på var jag håller hus så klicka på fliken "Här är jag nu". Kommentera gärna mina inlägg och ställ frågor, det är så kul att ha med andra på resan 😀.

1 kommentar:

 1. Gött med semester!
  Väldigt intressant att följa dig.
  Hur har det fungerat att bo i husbilen under vintern?
  Ha en skön sommar ☺
  /Martin

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Fotbojan av under fyra veckor

Äntligen är det semester och jag får ut och åka lite. Tre veckor oplanerade ska avverkas, den fjärde är inbokad för några dagar i Skaraborg med mamma och några med en vän i Dublin. Dublin blir utan husbil. Jag ska försöka ta det lite lugnare än vad jag brukar och inte bara köra och köra. Får se hur det går med det.. Vill du ha koll på var jag håller hus så klicka på fliken "Här är jag nu". Kommentera gärna mina inlägg och ställ frågor, det är så kul att ha med andra på resan 😀.

1 kommentar:

 1. Gött med semester!
  Väldigt intressant att följa dig.
  Hur har det fungerat att bo i husbilen under vintern?
  Ha en skön sommar ☺
  /Martin

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics