Jag har köpt husvagn

I augusti 2009 efter att ha surfat och googlat i ca två månaders tid hade jag hittat husvagnen jag ville ha. Mina viktigaste kriterier var att den skulle vara liten nog att kunna dras av min lilla Skoda Fabia Kombi.
+/-

Den skulle vara så felfri som möjligt såklart och gärna med långbäddar för att få slippa bädda upp, sänka bord och pula med dynor så mycket. Blocket och andra sajter hade jag bläddrat igenom varje dag länge nu och jag hade ringt på en del annonser och tittat på några vagnar utan att fastna. Nu hittade jag en liten smidig vagn som jag tyckte passade mig och ringde. Bilderna i annonsen var inte många eller speciellt bra men samtalet sporrade mig, det lät bra. Jag avtalade att komma och titta på husvagnen och då det var ca 20 mil att köra så gick jag först på banken och löste ut en postväxel och en del kontanter om det skulle bli affär. Jag vet ju hur impulsiv jag kan vara....

Hur som helst, efter att ha klämt och känt ett par timmar så gjorde vi affär och postväxeln bytte ägare. Kontanterna behövde jag inte använda. Det var himla spännande att koppla på vagnen och köra iväg hemåt igen. Efter ett par mil stannade jag på en parkeringsplats och tog ett par bilder.

Husvagnen är en Engelsk Abbey Executive 400

3 kommentarer:

 1. Välkommen till husvagnslivet. Din vagn verkar trevlig, hoppas du skriver lite om den.

  SvaraRadera
 2. Tack för det,
  Jo jag hoppas att ta lite fler bilder och skriva om husvagnen. Jag har en del planer på att fixa med det ena och det andra och en del har jag redan gjort.

  SvaraRadera
 3. Lycka till med husvagnslivet
  Nya resor och äventyr väntar dig i sommar
  Annelie //Thibia.blogg.se

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Jag har köpt husvagn

I augusti 2009 efter att ha surfat och googlat i ca två månaders tid hade jag hittat husvagnen jag ville ha. Mina viktigaste kriterier var att den skulle vara liten nog att kunna dras av min lilla Skoda Fabia Kombi.
+/-

Den skulle vara så felfri som möjligt såklart och gärna med långbäddar för att få slippa bädda upp, sänka bord och pula med dynor så mycket. Blocket och andra sajter hade jag bläddrat igenom varje dag länge nu och jag hade ringt på en del annonser och tittat på några vagnar utan att fastna. Nu hittade jag en liten smidig vagn som jag tyckte passade mig och ringde. Bilderna i annonsen var inte många eller speciellt bra men samtalet sporrade mig, det lät bra. Jag avtalade att komma och titta på husvagnen och då det var ca 20 mil att köra så gick jag först på banken och löste ut en postväxel och en del kontanter om det skulle bli affär. Jag vet ju hur impulsiv jag kan vara....

Hur som helst, efter att ha klämt och känt ett par timmar så gjorde vi affär och postväxeln bytte ägare. Kontanterna behövde jag inte använda. Det var himla spännande att koppla på vagnen och köra iväg hemåt igen. Efter ett par mil stannade jag på en parkeringsplats och tog ett par bilder.

Husvagnen är en Engelsk Abbey Executive 400

3 kommentarer:

 1. Välkommen till husvagnslivet. Din vagn verkar trevlig, hoppas du skriver lite om den.

  SvaraRadera
 2. Tack för det,
  Jo jag hoppas att ta lite fler bilder och skriva om husvagnen. Jag har en del planer på att fixa med det ena och det andra och en del har jag redan gjort.

  SvaraRadera
 3. Lycka till med husvagnslivet
  Nya resor och äventyr väntar dig i sommar
  Annelie //Thibia.blogg.se

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics