En ny liten film

 Jag har som du ser börjat tala engelska i filmerna. Jag reser ju runt i Europa och får fler och fler vänner som inte förstår svenska. Har du problem med engelska kan du få svenska undertexter. Peka på filmen och klicka, Klicka sen på knappen Undertexter (Subtitles). Klicka därefter på knappen med ett kugghjul, sen Undertexter (Subtitles), och sen Översätt automatiskt (Auto translate). Scrolla nu i listan över språk och välj Svenska.


4 kommentarer:

 1. kul. Har inte kollat hela. Kan du inte skriva lite text också för oss som är för lata för att kolla tio minuter film ;)

  SvaraRadera
 2. Absolut ska jag det och jag håller faktiskt på. Tänker att göra ett inlägg per månad och augusti är på g.

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

En ny liten film

 Jag har som du ser börjat tala engelska i filmerna. Jag reser ju runt i Europa och får fler och fler vänner som inte förstår svenska. Har du problem med engelska kan du få svenska undertexter. Peka på filmen och klicka, Klicka sen på knappen Undertexter (Subtitles). Klicka därefter på knappen med ett kugghjul, sen Undertexter (Subtitles), och sen Översätt automatiskt (Auto translate). Scrolla nu i listan över språk och välj Svenska.


4 kommentarer:

 1. kul. Har inte kollat hela. Kan du inte skriva lite text också för oss som är för lata för att kolla tio minuter film ;)

  SvaraRadera
 2. Absolut ska jag det och jag håller faktiskt på. Tänker att göra ett inlägg per månad och augusti är på g.

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics