Första långresan startar


Nu är det dags, det jag längtat efter länge och som också var en av e stora anledningarna till att jag flyttade ut i husbilen. I morgon den första augusti går jag i tidig pension och lämnar Sverige för att vara på resa till någon gång till våren. Bilen  är klar med några nya solpneler, nya litium-batterier och dc/dc-laddare på 70 amper. Jag själv är också fixad, om än inte i god form, efter vårens giktattacker. Gikt är skit och jag gick på kryckor i närmare tre månader. Det var en himla tur att jag jobbade hemifrån pga pandemin för jag hade dåligt kunnat ta mig till jobbet.

2 kommentarer:

 1. Thank you for your refreshing article. It was a pleasure reading it. Look forward to more articles from you!
  Nice template and great article.thanks this is great information.
  Wow, thanks for sharing, I have learned so much here on your site, thought I'd let you know your efforts are appreciated
  softtrending

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Första långresan startar


Nu är det dags, det jag längtat efter länge och som också var en av e stora anledningarna till att jag flyttade ut i husbilen. I morgon den första augusti går jag i tidig pension och lämnar Sverige för att vara på resa till någon gång till våren. Bilen  är klar med några nya solpneler, nya litium-batterier och dc/dc-laddare på 70 amper. Jag själv är också fixad, om än inte i god form, efter vårens giktattacker. Gikt är skit och jag gick på kryckor i närmare tre månader. Det var en himla tur att jag jobbade hemifrån pga pandemin för jag hade dåligt kunnat ta mig till jobbet.

2 kommentarer:

 1. Thank you for your refreshing article. It was a pleasure reading it. Look forward to more articles from you!
  Nice template and great article.thanks this is great information.
  Wow, thanks for sharing, I have learned so much here on your site, thought I'd let you know your efforts are appreciated
  softtrending

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics