Efter drygt 4 år i husbilen på heltid

 Dags för ett blogginlägg och en liten film eller vad sägs?

I en av facebookgrupperna jag är med i berättar deltagarna om sina liv som permanentboende i husbilar. Vi är ganska många nu kan jag säga och jag lägger till detta inlägget där också.Ja det var i februari 2016 jag flyttade ut och bosatte mig på hjul på heltid. Jag har inte ångrat mig en sekund utan lever ett bra liv.

Många efterfrågar fler filmer från mig. Jag har lovat flera gånger att lägga ut filmer och nu är det äntligen dax igen. Så, håll till godo.
4 kommentarer:

 1. Hej ! Trevligt att du är aktiv igen,det vart ett tag sedan.Det är nog så både vad gäller husvagn och husbil att grejerna inte håller till för mycket brukande.Du har säkert rätt i att det inte lär bli någon utlandsresa denna sommaren.Vi har själv bokat camping i Prag,men lär nog få boka av.Har ju i o f s varit där 13 gånger och jag tror inte att Tjeckien försvinner ifrån kartan så där går fler tåg.Jag skulle oxå gjort som du och jobbat ett år till med tanke på dina bra erbjudanden.Hoppas du snart återkommer med uppdateringar.Ha det fantastiskt bra och sköt om dig och din husbil.
  M v h
  Patric

  SvaraRadera
 2. Tack för bra genomgång! Är lite sugen på att skaffa plåtis och suger i mig så mycket information som möjligt. Kul att höra dina tankar. Mvh Annelie

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Efter drygt 4 år i husbilen på heltid

 Dags för ett blogginlägg och en liten film eller vad sägs?

I en av facebookgrupperna jag är med i berättar deltagarna om sina liv som permanentboende i husbilar. Vi är ganska många nu kan jag säga och jag lägger till detta inlägget där också.Ja det var i februari 2016 jag flyttade ut och bosatte mig på hjul på heltid. Jag har inte ångrat mig en sekund utan lever ett bra liv.

Många efterfrågar fler filmer från mig. Jag har lovat flera gånger att lägga ut filmer och nu är det äntligen dax igen. Så, håll till godo.
4 kommentarer:

 1. Hej ! Trevligt att du är aktiv igen,det vart ett tag sedan.Det är nog så både vad gäller husvagn och husbil att grejerna inte håller till för mycket brukande.Du har säkert rätt i att det inte lär bli någon utlandsresa denna sommaren.Vi har själv bokat camping i Prag,men lär nog få boka av.Har ju i o f s varit där 13 gånger och jag tror inte att Tjeckien försvinner ifrån kartan så där går fler tåg.Jag skulle oxå gjort som du och jobbat ett år till med tanke på dina bra erbjudanden.Hoppas du snart återkommer med uppdateringar.Ha det fantastiskt bra och sköt om dig och din husbil.
  M v h
  Patric

  SvaraRadera
 2. Tack för bra genomgång! Är lite sugen på att skaffa plåtis och suger i mig så mycket information som möjligt. Kul att höra dina tankar. Mvh Annelie

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics