Första vackra dan i maj med husbilen
Dags för en liten video1 kommentar:

  1. Ska bli trevligt att höra av dig lite oftare nu när du ska gå i pension.Minns inte om jag berättat det innan,men min tanke är att dra ner husvagnen till Prag då jag gått i pension och bo där under sommarmånaderna.Det finns en liten förort till Prag som heter Troja och där har vi då tänkt slå oss till ro under sommarmånaderna.Har några år kvar att jobba men så är planerna i alla fall.Som sagt så är det kul att du är tillbaks med lite uppdateringar.

    SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Första vackra dan i maj med husbilen
Dags för en liten video1 kommentar:

  1. Ska bli trevligt att höra av dig lite oftare nu när du ska gå i pension.Minns inte om jag berättat det innan,men min tanke är att dra ner husvagnen till Prag då jag gått i pension och bo där under sommarmånaderna.Det finns en liten förort till Prag som heter Troja och där har vi då tänkt slå oss till ro under sommarmånaderna.Har några år kvar att jobba men så är planerna i alla fall.Som sagt så är det kul att du är tillbaks med lite uppdateringar.

    SvaraRadera

Real Time Web Analytics