Rydebäck

När solen skiner, när det är varmt och skönt, när jobbet är slut för dagen, när man vill vara barfota i gräset, när man vill höra skvalp från vatten. Då kan man hämta husvagnen och ställa sig någonstans. Det gjorde jag och hamnade i Rydebäck. Jag har några sådana här platser alldeles i närheten av hemmet som jag ställer mig på ibland när det
pockar som ovan.
Detta är skickat från mobilen och kanske jag lägger till några fler bilder när jag kommit hem igen.
När solen skiner, när det är varmt och skönt, när jobbet är slut för dagen, när man vill vara barfota i gräset, när man vill höra skvalp från vatten. Då kan man hämta husvagnen och ställa sig någonstans. Det gjorde jag och hamnade i Rydebäck. Jag har några sådana här platser alldeles i närheten av hemmet som jag ställer mig på ibland när det pockar som ovan.
Detta är skickat från mobilen och kanske jag lägger till några fler bilder när jag kommit hem igen.

Väl hemma igen så lägger jag till några fler bilder.

Jag är inte ensam som synes.

Kryssningsäsongen är i full gång

Så här ser ett grässtrå ut på Rydebäck äng.

Solnedgång över Kronborg Slott i Helsingør

Månskära över Öresund.


10 kommentarer:

 1. Tack för trevlig läsning! Har precis blivit med husvagn och skall faktiskt ta en tur till just Rydebäck nu i helgen. Går det bra att övernatta där? Mvh Heléne

  SvaraRadera
 2. Hej Heléne,
  Tack för kommentaren och välkommen till husvagnslivet. Jovisst det går finfint att övernatta där. Det brukar alltid finnas några husbilar och husvagnanar stående över natten. Behöver du veta exakt var det är så har jag lagt till platsen på kartan över Mina campingställen.

  SvaraRadera
 3. Tack för vänligheten! Vill också passa på att önska dig en riktigt skön husvagnshelg!

  SvaraRadera
 4. Virkelig fantastiske gode billeder(du skulle også have väret fotograf) har i sidste uge set en amatör lokalfotografs bileder, de var meget smukke, for f..... uffe, der ku du sagtens have väret med, du er god til det smukke, der samtidig er enkelt, og det synes jeg er helt specielt.

  knus connie

  SvaraRadera
 5. Tack för det Connie. Ja det är kul att fotografera.

  SvaraRadera
 6. ...som vanligt otroligt fina bilder, ögongodis! :)

  SvaraRadera
 7. Tack tjejenmedhundochhusvagn...

  SvaraRadera
 8. Hej. Vi var på Fortuna för en vecka sedan. Fin gul skylt med Camping förbjuden.
  Hur gör man då??

  SvaraRadera
 9. Jo jag såg det också för en tid sedan. De som bor i Rydebäck tycker inte om att dela "sin" plats med campingfordon. Vi får hitta andra platser.

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Rydebäck

När solen skiner, när det är varmt och skönt, när jobbet är slut för dagen, när man vill vara barfota i gräset, när man vill höra skvalp från vatten. Då kan man hämta husvagnen och ställa sig någonstans. Det gjorde jag och hamnade i Rydebäck. Jag har några sådana här platser alldeles i närheten av hemmet som jag ställer mig på ibland när det
pockar som ovan.
Detta är skickat från mobilen och kanske jag lägger till några fler bilder när jag kommit hem igen.
När solen skiner, när det är varmt och skönt, när jobbet är slut för dagen, när man vill vara barfota i gräset, när man vill höra skvalp från vatten. Då kan man hämta husvagnen och ställa sig någonstans. Det gjorde jag och hamnade i Rydebäck. Jag har några sådana här platser alldeles i närheten av hemmet som jag ställer mig på ibland när det pockar som ovan.
Detta är skickat från mobilen och kanske jag lägger till några fler bilder när jag kommit hem igen.

Väl hemma igen så lägger jag till några fler bilder.

Jag är inte ensam som synes.

Kryssningsäsongen är i full gång

Så här ser ett grässtrå ut på Rydebäck äng.

Solnedgång över Kronborg Slott i Helsingør

Månskära över Öresund.


10 kommentarer:

 1. Tack för trevlig läsning! Har precis blivit med husvagn och skall faktiskt ta en tur till just Rydebäck nu i helgen. Går det bra att övernatta där? Mvh Heléne

  SvaraRadera
 2. Hej Heléne,
  Tack för kommentaren och välkommen till husvagnslivet. Jovisst det går finfint att övernatta där. Det brukar alltid finnas några husbilar och husvagnanar stående över natten. Behöver du veta exakt var det är så har jag lagt till platsen på kartan över Mina campingställen.

  SvaraRadera
 3. Tack för vänligheten! Vill också passa på att önska dig en riktigt skön husvagnshelg!

  SvaraRadera
 4. Virkelig fantastiske gode billeder(du skulle også have väret fotograf) har i sidste uge set en amatör lokalfotografs bileder, de var meget smukke, for f..... uffe, der ku du sagtens have väret med, du er god til det smukke, der samtidig er enkelt, og det synes jeg er helt specielt.

  knus connie

  SvaraRadera
 5. Tack för det Connie. Ja det är kul att fotografera.

  SvaraRadera
 6. ...som vanligt otroligt fina bilder, ögongodis! :)

  SvaraRadera
 7. Tack tjejenmedhundochhusvagn...

  SvaraRadera
 8. Hej. Vi var på Fortuna för en vecka sedan. Fin gul skylt med Camping förbjuden.
  Hur gör man då??

  SvaraRadera
 9. Jo jag såg det också för en tid sedan. De som bor i Rydebäck tycker inte om att dela "sin" plats med campingfordon. Vi får hitta andra platser.

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics