Karlstad

Är en trevlig stad tycker jag och idag skiner solen även här. När jag jobbade som säljare hade jag mina bästa kunder här och jag var här ganska ofta. Solen däremot hade som vana att hålla sig undan när jag var vid mina besök. Det regnade nästan alltid i stan som skryter med motsatsen.

Jag ställde bil och husvagn på en stor parkeringsplats några minuters promenad från centrum och det kostar 10 kr per dygn. Kanske ska jag ta en stadscamping och stå kvar där till i morgon? Jag får se hur jag gör, nu ska jag kolla runt lite mer på stan.

Uppdatering,
Sitter här och kollar på gamla inlägg och ser att i det här saknas det en massa bilder som jag lägger till nu.
Stor parkeringsplats 5 minuters promenad från centrum. Var exakt kan du se på kartan över mina campingställen till höger.

Karlstad är en fin stad och det här nybyggda bostadsområdet är väl himla trevligt. Tänk att sha sin egen båtbrygga vid altanen...


1 kommentar:

  1. Ojoj, bara 10 kronor per dygn? Billigare (och centralare) campingplats får du leta efter. :) Du är ju självförsörjande vad gäller el så varför ta in på camping egentligen?
    SV: tur att han hejdade sig innan han hann ge sig på dig och bra att du sa ifrån!

    SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Karlstad

Är en trevlig stad tycker jag och idag skiner solen även här. När jag jobbade som säljare hade jag mina bästa kunder här och jag var här ganska ofta. Solen däremot hade som vana att hålla sig undan när jag var vid mina besök. Det regnade nästan alltid i stan som skryter med motsatsen.

Jag ställde bil och husvagn på en stor parkeringsplats några minuters promenad från centrum och det kostar 10 kr per dygn. Kanske ska jag ta en stadscamping och stå kvar där till i morgon? Jag får se hur jag gör, nu ska jag kolla runt lite mer på stan.

Uppdatering,
Sitter här och kollar på gamla inlägg och ser att i det här saknas det en massa bilder som jag lägger till nu.
Stor parkeringsplats 5 minuters promenad från centrum. Var exakt kan du se på kartan över mina campingställen till höger.

Karlstad är en fin stad och det här nybyggda bostadsområdet är väl himla trevligt. Tänk att sha sin egen båtbrygga vid altanen...


1 kommentar:

  1. Ojoj, bara 10 kronor per dygn? Billigare (och centralare) campingplats får du leta efter. :) Du är ju självförsörjande vad gäller el så varför ta in på camping egentligen?
    SV: tur att han hejdade sig innan han hann ge sig på dig och bra att du sa ifrån!

    SvaraRadera

Real Time Web Analytics