Bara på prov

Vädret under påskhelgen har som alla vet varit kallt och blött. Men inget kunde hindra mig att i alla fall provcampa en natt i trädgården. Jag testade också lite olika varianter att packa moppen. Har ännu inte fixat sadelväskor men det kommer snart. Jag kan rapportera att tältet håller tätt och så även luftmadrassen. Jag erkänner att det var skönt att stappla upp på morgonen och gå in och dricka kaffe i köket men hade det varit skarpt läge så fanns det gott om plats i tältets förgård att dra i gång Trangia på så det kommer att gå fint även om det regnar.
Men en sak är inget kul och det är att packa ihop när det blåser och regnar. Först ner med alla saker inne i tältet och sen riva och stuva det blöta tältet. Men det konstiga är att har man sen väl kommit iväg igen så känns allt fint även om det regnar. Nu fick tältet stå uppe tills det torkade under söndagens sol och nu är det nerpackat torrt och fint. Nu väntar jag bara på lite skönare väder så ska jag ta en sväng ner mot Österlen eller så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Comments

Related Posts with Thumbnails

Bara på prov

Vädret under påskhelgen har som alla vet varit kallt och blött. Men inget kunde hindra mig att i alla fall provcampa en natt i trädgården. Jag testade också lite olika varianter att packa moppen. Har ännu inte fixat sadelväskor men det kommer snart. Jag kan rapportera att tältet håller tätt och så även luftmadrassen. Jag erkänner att det var skönt att stappla upp på morgonen och gå in och dricka kaffe i köket men hade det varit skarpt läge så fanns det gott om plats i tältets förgård att dra i gång Trangia på så det kommer att gå fint även om det regnar.
Men en sak är inget kul och det är att packa ihop när det blåser och regnar. Först ner med alla saker inne i tältet och sen riva och stuva det blöta tältet. Men det konstiga är att har man sen väl kommit iväg igen så känns allt fint även om det regnar. Nu fick tältet stå uppe tills det torkade under söndagens sol och nu är det nerpackat torrt och fint. Nu väntar jag bara på lite skönare väder så ska jag ta en sväng ner mot Österlen eller så.

Inga kommentarer:

Real Time Web Analytics