Det hade varit kul

Det hade varit kul, det hade det... Att tillbringa julen i husvagnen. Kanske någonstans vid havet i det vackra vintervädret. Men nu har husvagnen inga vinterdäck och jag tvivlar på att jag skulle få med mig någon till en så primitiv jul. Jag får nöja mig med en vanlig jul hemma.


Har köpt en julklapptill mig själv. En ny kamera, Nikon D90.

Kul e de och jag hoppas att bilderna i fortsättningen blir bättre än de i tidigare inlägg. de flesta har jag faktiskt tagit med mobilen som är en Nokia N95. Den har en väldigt bra kamera för att vara i en mobil men nu ska det bli bättre.

Här kommer ett par vinterbilder från Helsingborg.

 

God Jul

1 kommentar:

  1. Fira jul i husvagnen.. Det hade varit mysigt. Jag har tänkt tanken ett par gånger men som du, tvivlar på att få någon med mig.

    SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Det hade varit kul

Det hade varit kul, det hade det... Att tillbringa julen i husvagnen. Kanske någonstans vid havet i det vackra vintervädret. Men nu har husvagnen inga vinterdäck och jag tvivlar på att jag skulle få med mig någon till en så primitiv jul. Jag får nöja mig med en vanlig jul hemma.


Har köpt en julklapptill mig själv. En ny kamera, Nikon D90.

Kul e de och jag hoppas att bilderna i fortsättningen blir bättre än de i tidigare inlägg. de flesta har jag faktiskt tagit med mobilen som är en Nokia N95. Den har en väldigt bra kamera för att vara i en mobil men nu ska det bli bättre.

Här kommer ett par vinterbilder från Helsingborg.

 

God Jul

1 kommentar:

  1. Fira jul i husvagnen.. Det hade varit mysigt. Jag har tänkt tanken ett par gånger men som du, tvivlar på att få någon med mig.

    SvaraRadera

Real Time Web Analytics