Weekend i Rydebäck

Efter jobbet igår hämtade jag husvagnen och körde ner till Rydebäck. Vädret var strålande och det är perfekt att ställa sig här och bli lite naturnära.
Det är ju det som är så himla smidigt med min lilla husvagn. Ibland vill jag vara i skogen och då bor jag
där och ibland vill jag vara vid havet och då bor jag där. Jag bor där jag är eller som Rasken sa, -Jag går väl för fan åt vecket höll jag vill.... Men jag erkänner att det också är fint att komma hem lägenheten emellan utflykterna. Omväxling är bra. Kvällen igår var underbar. Varmt och skönt och alldeles vindstilla. Jag och de andra husvagn- och husbilsägarna satt ute fram till 10 ungefär då det kom några regnstänk.
Ikväll får jag besök och då kommer grillen fram, hoppas att vädret blir ok för det. Det är bra när det är varmt och stilla så man kan vara ute men det är minst lika bra med regn och rusk. Härligt att ligga inne i husvagnen med en bok när det smattrar mot taket. Jag gör ett nytt försök att bifoga en liten fimsnutt. Detta skriver jag med den nya telefonen som jag älskar mer och mer.Edit,
Detta inlägg skrev jag och skickade i lördags morse från mobilen. Det fungerade dåligt och det dök upp nu först. Förmodligen för att filmsnutten på kanske 30 sec var på nästan 80 MB och den lyckades inte komma med så jag la till den manuellt nu istället. Systemet klarade nog inte av det. Jag får väl ställa in kameran på att filma i lite sämre kvalitet så att filerna inte blir så stora om jag ska bifoga från mobilen till bloggen.4 kommentarer:

 1. Gillar din nya mobil! Låter och ser ut som du haft en skööön helg :-)

  SvaraRadera
 2. Tacken, helgen var bra och mobilen är guld...

  SvaraRadera
 3. det hade varit såååå gott med grillat!

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Weekend i Rydebäck

Efter jobbet igår hämtade jag husvagnen och körde ner till Rydebäck. Vädret var strålande och det är perfekt att ställa sig här och bli lite naturnära.
Det är ju det som är så himla smidigt med min lilla husvagn. Ibland vill jag vara i skogen och då bor jag
där och ibland vill jag vara vid havet och då bor jag där. Jag bor där jag är eller som Rasken sa, -Jag går väl för fan åt vecket höll jag vill.... Men jag erkänner att det också är fint att komma hem lägenheten emellan utflykterna. Omväxling är bra. Kvällen igår var underbar. Varmt och skönt och alldeles vindstilla. Jag och de andra husvagn- och husbilsägarna satt ute fram till 10 ungefär då det kom några regnstänk.
Ikväll får jag besök och då kommer grillen fram, hoppas att vädret blir ok för det. Det är bra när det är varmt och stilla så man kan vara ute men det är minst lika bra med regn och rusk. Härligt att ligga inne i husvagnen med en bok när det smattrar mot taket. Jag gör ett nytt försök att bifoga en liten fimsnutt. Detta skriver jag med den nya telefonen som jag älskar mer och mer.Edit,
Detta inlägg skrev jag och skickade i lördags morse från mobilen. Det fungerade dåligt och det dök upp nu först. Förmodligen för att filmsnutten på kanske 30 sec var på nästan 80 MB och den lyckades inte komma med så jag la till den manuellt nu istället. Systemet klarade nog inte av det. Jag får väl ställa in kameran på att filma i lite sämre kvalitet så att filerna inte blir så stora om jag ska bifoga från mobilen till bloggen.4 kommentarer:

 1. Gillar din nya mobil! Låter och ser ut som du haft en skööön helg :-)

  SvaraRadera
 2. Tacken, helgen var bra och mobilen är guld...

  SvaraRadera
 3. det hade varit såååå gott med grillat!

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics