Följ min blogg med din mobiltelefon

Jag har fixat så att du enkelt kan läsa min blogg på din mobiltelefon. Antingen går du till http://minhusvagn.blogspot.com/ i din mobitelefons webblösare eller så använder du en bar code reader och riktar din kamera mot bar coden här intill. Bloggen anpassas nu automatiskt till en version som är lätt att läsa i en mobil. Jag tycker att det fungerar jättebra att läsa inläggen i mobilen. Allt material till höger visas dock inte utan bara inläggen.
Glöm inte att bokmärka....

2 kommentarer:

 1. Mycket intressanta synpunkter. Har själv funderat en hel del i liknande banor på sistone. Kolla gärna in min blogg vid tillfälle förresten. Jag kommer garanterat att skriva en eller fler artiklar som anknyter till ämnet inom en snar framtid.

  SvaraRadera
 2. Mycket intressanta synpunkter. Har själv funderat en hel del i liknande banor på sistone. Kolla gärna in min blogg vid tillfälle förresten. Jag kommer garanterat att skriva en eller fler artiklar som anknyter till ämnet inom en snar framtid.

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Följ min blogg med din mobiltelefon

Jag har fixat så att du enkelt kan läsa min blogg på din mobiltelefon. Antingen går du till http://minhusvagn.blogspot.com/ i din mobitelefons webblösare eller så använder du en bar code reader och riktar din kamera mot bar coden här intill. Bloggen anpassas nu automatiskt till en version som är lätt att läsa i en mobil. Jag tycker att det fungerar jättebra att läsa inläggen i mobilen. Allt material till höger visas dock inte utan bara inläggen.
Glöm inte att bokmärka....

2 kommentarer:

 1. Mycket intressanta synpunkter. Har själv funderat en hel del i liknande banor på sistone. Kolla gärna in min blogg vid tillfälle förresten. Jag kommer garanterat att skriva en eller fler artiklar som anknyter till ämnet inom en snar framtid.

  SvaraRadera
 2. Mycket intressanta synpunkter. Har själv funderat en hel del i liknande banor på sistone. Kolla gärna in min blogg vid tillfälle förresten. Jag kommer garanterat att skriva en eller fler artiklar som anknyter till ämnet inom en snar framtid.

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics