Inspiration av vädret

Inspiration av vädret bland annat fick mig att hämta vagnen efter jobbet. Jag körde och handlade lite och körde först till Rydebäck men på den gamla vanliga platsen stod nu en skylt med camping förbjuden. Suck.. Körde istället ner till Råå småbåtshamn och ställde mig där. Tröttnade efter ett tag då man inte ser havet bra därifrån. Körde då vidare till naturistbadet norr om Råå och här är bra att stå med utsikt över Ven och Danmark.

Idag blir det sill och potatis för att träna inför morgondagen.
Talade som hastigast också med min kompis speditören men ännu ingen lasbil som vill ta med mig och moppen söderut. Händer inget till nästa helg så kör jag neråt själv så långt jag orkar.
Glad midsommar på er...5 kommentarer:

 1. Trevlig midsommar! :)

  SvaraRadera
 2. En sen men trevlig midsommar hälsning!

  SvaraRadera
 3. En sen men trevlig midsommar hälsning!

  SvaraRadera
 4. Tack för det Peter och detsamma till dig :-)

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Inspiration av vädret

Inspiration av vädret bland annat fick mig att hämta vagnen efter jobbet. Jag körde och handlade lite och körde först till Rydebäck men på den gamla vanliga platsen stod nu en skylt med camping förbjuden. Suck.. Körde istället ner till Råå småbåtshamn och ställde mig där. Tröttnade efter ett tag då man inte ser havet bra därifrån. Körde då vidare till naturistbadet norr om Råå och här är bra att stå med utsikt över Ven och Danmark.

Idag blir det sill och potatis för att träna inför morgondagen.
Talade som hastigast också med min kompis speditören men ännu ingen lasbil som vill ta med mig och moppen söderut. Händer inget till nästa helg så kör jag neråt själv så långt jag orkar.
Glad midsommar på er...5 kommentarer:

 1. Trevlig midsommar! :)

  SvaraRadera
 2. En sen men trevlig midsommar hälsning!

  SvaraRadera
 3. En sen men trevlig midsommar hälsning!

  SvaraRadera
 4. Tack för det Peter och detsamma till dig :-)

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics