Provcamping

Snart är det juli och semester och jag ska iväg på min mopedcampingtur så nu är det hög tid att testa allt. Packa mopeden tex. Jag ska ha med mig en massa prylar. Tält, madrass, sovsäck, stol (ja jag vet, töntigt), trangiakök och en massa kläder och småprylar. Jag begriper inte hur jag fick plats med allt på cykel när jag cykelsemestrade för moppen är verkligen fullastad. Tältet på styret, madrass och stol i en rulle bakom sadellådan och sovsäcken i en rulle under det. Småprylar och kläder i sadelväskorna och mat och mer småprylar i sadellådan. Fullt blir det men kul är det.

Nu är jag ungefär mellan Landskrona och Barsebäck och det nya tältet är uppsatt första gången i skarpt läge. Än har det inte börjat regna men det lär komma snart. Det ska testas det med.
Jag glömde ta en bild på fullastad moppe men jag tar en i morgon när jag lämnar.
Detta är också en test av att blogga med telefonen och appen Blogger. Verkar ju fungera..

Nästa dag:
Jag tänkte fortsätta köra ner igenom Lund och sen via Kävlinge hemåt men när jag kollade på väderleksprognosen i morse och såg regnmolnen valde jag istället att köra hemåt innan det började regna. Det regnade lite i går kväll och i natt också men tältet höll tätt och jag är glad att jag köpte ett lite större tält den här gången. Skönt att kunna vara inne när det regnar och röra sig lite i alla fall  i hukande ställning. Att krypa omkring i ett litet fjälltält är skönt att slippa. Så nu är jag hemma igen och lägger till några fler bilder.

 Vill jag så får jag faktiskt plats med moppen i absidern. Tält med mopedgarage :-) Hemma igen och några bilder på fullastad moppe.


Visa 09-06-2012 14:50 på en större karta


Litet tillägg:
Jag skrev just i en kommentar att jag bara har ca tio dagar till min semesterresa i sommar och därför inte kan köra så långt. Det stämmer men sen läste jag om den här killen....  Klicka först på moped och sen Touring med moped.

4 kommentarer:

 1. Spännande! Vart går "riktiga" turen i juli?

  SvaraRadera
 2. Egentligen vill jag ju låta inspiration och impulser styra vart jag ska men planen är i alla fall att köra söderut. Ner igenom Danmark och sen när jag når Tyskland får jag se. Men jag har bara kattvakt i tio dagar så förmodligen blir det sen att följa östersjökusten till Polen och sen en färja hem. Men det hade varit kul om jag haft mer tid att följa västra Europas kuster söderut och sen hem igenom öst.

  SvaraRadera
 3. Vad har hänt med Husvagnen då?

  SvaraRadera
 4. Husvagnen står och väntar på nya äventyr men man måste ju variera sig. Just nu är det här med mopeden roligare men när det svalnar kommer den säkert fram igen :-)

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Provcamping

Snart är det juli och semester och jag ska iväg på min mopedcampingtur så nu är det hög tid att testa allt. Packa mopeden tex. Jag ska ha med mig en massa prylar. Tält, madrass, sovsäck, stol (ja jag vet, töntigt), trangiakök och en massa kläder och småprylar. Jag begriper inte hur jag fick plats med allt på cykel när jag cykelsemestrade för moppen är verkligen fullastad. Tältet på styret, madrass och stol i en rulle bakom sadellådan och sovsäcken i en rulle under det. Småprylar och kläder i sadelväskorna och mat och mer småprylar i sadellådan. Fullt blir det men kul är det.

Nu är jag ungefär mellan Landskrona och Barsebäck och det nya tältet är uppsatt första gången i skarpt läge. Än har det inte börjat regna men det lär komma snart. Det ska testas det med.
Jag glömde ta en bild på fullastad moppe men jag tar en i morgon när jag lämnar.
Detta är också en test av att blogga med telefonen och appen Blogger. Verkar ju fungera..

Nästa dag:
Jag tänkte fortsätta köra ner igenom Lund och sen via Kävlinge hemåt men när jag kollade på väderleksprognosen i morse och såg regnmolnen valde jag istället att köra hemåt innan det började regna. Det regnade lite i går kväll och i natt också men tältet höll tätt och jag är glad att jag köpte ett lite större tält den här gången. Skönt att kunna vara inne när det regnar och röra sig lite i alla fall  i hukande ställning. Att krypa omkring i ett litet fjälltält är skönt att slippa. Så nu är jag hemma igen och lägger till några fler bilder.

 Vill jag så får jag faktiskt plats med moppen i absidern. Tält med mopedgarage :-) Hemma igen och några bilder på fullastad moppe.


Visa 09-06-2012 14:50 på en större karta


Litet tillägg:
Jag skrev just i en kommentar att jag bara har ca tio dagar till min semesterresa i sommar och därför inte kan köra så långt. Det stämmer men sen läste jag om den här killen....  Klicka först på moped och sen Touring med moped.

4 kommentarer:

 1. Spännande! Vart går "riktiga" turen i juli?

  SvaraRadera
 2. Egentligen vill jag ju låta inspiration och impulser styra vart jag ska men planen är i alla fall att köra söderut. Ner igenom Danmark och sen när jag når Tyskland får jag se. Men jag har bara kattvakt i tio dagar så förmodligen blir det sen att följa östersjökusten till Polen och sen en färja hem. Men det hade varit kul om jag haft mer tid att följa västra Europas kuster söderut och sen hem igenom öst.

  SvaraRadera
 3. Vad har hänt med Husvagnen då?

  SvaraRadera
 4. Husvagnen står och väntar på nya äventyr men man måste ju variera sig. Just nu är det här med mopeden roligare men när det svalnar kommer den säkert fram igen :-)

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics