jag har bytt mobilabonnemang till Vimla

Jag är inte köpt av Vimla för att göra reklam åt dem men om du också vill byta till ett billigare abonnemang kan både du och jag spara en slant.

Jag kollar upp och jämför olika abonnemang för mobilen då och då men det är länge sedan jag bytte. Nu gjorde jag det. Jag ringer väldigt lite numera, det blir mest sms eller chattar som Facebook. Men oavsett om man ringer lite eller mycket så är ju priset viktigt.
Jag har haft Tele2 i många år och för det mesta varit nöjd. De har strulat en del med surf utomlands och jag har fått tjata för att få tillbaks pengar som de felaktigt dragit men annars har de varit bra och billiga. Numera har de flesta stora operatörer sina egna lågprisvarianter. Telia har Halebop, Tele2 har Comviq, Tre har Hallon och nu har Telenor startat Vimla.

De här olika varianterna ligger ungefär i samma prisklasser men det skiljer alltid lite i fria minuters samtal,  antal sms och mängden på datatrafiken. Vimla skiljer sig på en punkt och det är att man kan få ytterligare rabatter på det redan låga priset.

Genom att jag klickade på en annan persons tipslänk i ett forum fick både han och jag tio kronors lägre pris per månad och den rabatten stannar kvar så länge både han och jag är medlemmar. Hos Vimla är man medlem och inte kund :-)

Priset är 100 kronor för 60 samtal (obs samtal, inte minuter) 600 sms och mms och 2 gb datatrafik per månad (3 gb om du är under 18 eller över 55). Mycket billigt tycker jag. Om man ansluter sig genom att klicka på en tipslänk får man dessutom halva priset de första tre månaderna, 20 gb extra surf och ytterligare 10 kronors rabatt som alltså fortsätter att löpa så länge båda tipsaren och jag stannar som kunder.

Ringer man mer så kostar det 150 kr för helt fria samtal och sms. 

Surf utomlands är också en viktig sak att jämföra. Hos Vimla ingår utan extra kostnad7gb per månad. 

En annan viktig sak är att hos Vimla har man ingen bindningstid och heller ingen uppsägningstid.

Jag kommer alltså att betala 90 kronor i månaden förutom de första tre månaderna då jag bara betalar 40, kalas.
(Edit, tillägg.) Nyhet, numera sparas allt du inte använt under månaden. Det betyder att om du vid månadens slut har kvar surf, samtal eller sms så flyttas de över till nästa månad. Detta är Vimla absolut ensam om.

Obs, detta är inget bluff eller båg utan bara ett sätt så både du och jag kan spara lite pengar.


2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kreativt att lägga en tipslänk här men jag vill nog att intresserade använder min tipslänk ovan :-)

   Radera

Comments

Related Posts with Thumbnails

jag har bytt mobilabonnemang till Vimla

Jag är inte köpt av Vimla för att göra reklam åt dem men om du också vill byta till ett billigare abonnemang kan både du och jag spara en slant.

Jag kollar upp och jämför olika abonnemang för mobilen då och då men det är länge sedan jag bytte. Nu gjorde jag det. Jag ringer väldigt lite numera, det blir mest sms eller chattar som Facebook. Men oavsett om man ringer lite eller mycket så är ju priset viktigt.
Jag har haft Tele2 i många år och för det mesta varit nöjd. De har strulat en del med surf utomlands och jag har fått tjata för att få tillbaks pengar som de felaktigt dragit men annars har de varit bra och billiga. Numera har de flesta stora operatörer sina egna lågprisvarianter. Telia har Halebop, Tele2 har Comviq, Tre har Hallon och nu har Telenor startat Vimla.

De här olika varianterna ligger ungefär i samma prisklasser men det skiljer alltid lite i fria minuters samtal,  antal sms och mängden på datatrafiken. Vimla skiljer sig på en punkt och det är att man kan få ytterligare rabatter på det redan låga priset.

Genom att jag klickade på en annan persons tipslänk i ett forum fick både han och jag tio kronors lägre pris per månad och den rabatten stannar kvar så länge både han och jag är medlemmar. Hos Vimla är man medlem och inte kund :-)

Priset är 100 kronor för 60 samtal (obs samtal, inte minuter) 600 sms och mms och 2 gb datatrafik per månad (3 gb om du är under 18 eller över 55). Mycket billigt tycker jag. Om man ansluter sig genom att klicka på en tipslänk får man dessutom halva priset de första tre månaderna, 20 gb extra surf och ytterligare 10 kronors rabatt som alltså fortsätter att löpa så länge båda tipsaren och jag stannar som kunder.

Ringer man mer så kostar det 150 kr för helt fria samtal och sms. 

Surf utomlands är också en viktig sak att jämföra. Hos Vimla ingår utan extra kostnad7gb per månad. 

En annan viktig sak är att hos Vimla har man ingen bindningstid och heller ingen uppsägningstid.

Jag kommer alltså att betala 90 kronor i månaden förutom de första tre månaderna då jag bara betalar 40, kalas.
(Edit, tillägg.) Nyhet, numera sparas allt du inte använt under månaden. Det betyder att om du vid månadens slut har kvar surf, samtal eller sms så flyttas de över till nästa månad. Detta är Vimla absolut ensam om.

Obs, detta är inget bluff eller båg utan bara ett sätt så både du och jag kan spara lite pengar.


2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kreativt att lägga en tipslänk här men jag vill nog att intresserade använder min tipslänk ovan :-)

   Radera

Real Time Web Analytics