720 mil genom centraleuropa

Jag har inte orkat ta tag i alla filmer och bilder jag tog när jag för snart två år sedan körde en lång runda i centraleuropa med bilen. Men den här lilla filmsnutten fick jag tillfälle att plocka fram idag och delar den här också. Jag ska ta tag i att skriva ett långt inlägg om resan med filmer och bilder när jag får tid, lust och ork.
Jag körde ner genom Polen och vidare genom Slovakien och
Ungern. Sen snurrade jag runt en del i Rumänien, körde igenom Bulgarien innan jag nådde Turkiet. Där svängde jag höger mot Grekland innan jag vände norrut och tog vägen via Serbien till Kroatien där filmen är tagen. Jag fricampade mest och sov i bilen men ibland tog jag in på hotell också. Filmen är tagen i den lilla byn Senj där jag stannade i ett par dygn. Jag tror jag väckte visst uppseende på ställplatsen för husbilar när jag rullade in och bodde i min bil.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Comments

Related Posts with Thumbnails

720 mil genom centraleuropa

Jag har inte orkat ta tag i alla filmer och bilder jag tog när jag för snart två år sedan körde en lång runda i centraleuropa med bilen. Men den här lilla filmsnutten fick jag tillfälle att plocka fram idag och delar den här också. Jag ska ta tag i att skriva ett långt inlägg om resan med filmer och bilder när jag får tid, lust och ork.
Jag körde ner genom Polen och vidare genom Slovakien och
Ungern. Sen snurrade jag runt en del i Rumänien, körde igenom Bulgarien innan jag nådde Turkiet. Där svängde jag höger mot Grekland innan jag vände norrut och tog vägen via Serbien till Kroatien där filmen är tagen. Jag fricampade mest och sov i bilen men ibland tog jag in på hotell också. Filmen är tagen i den lilla byn Senj där jag stannade i ett par dygn. Jag tror jag väckte visst uppseende på ställplatsen för husbilar när jag rullade in och bodde i min bil.


Inga kommentarer:

Real Time Web Analytics