En skitsak kan tyckas

Köpte mig en Porta Potti begagnad via blocket. Kostar nästan 1500 ny men jag prutade ner till 300. Kanske lite slibbigt att köpa en begagnad toalett men vadå? Man sitter ju på begagnade toaletter varje dag på jobb och restauranger och ja, var som helst och överallt.


Den hade bara använts två somrar och såg helt ny ut i princip. Jag har läst om kemtoaletter och hur man bäst sköter dem. Det finns en massa olika kemikalier att köpa men jag tycker att de luktar nästan värre än innehållet i toan. Däremot har jag läst att många använder vanlig såpa istället så jag beslöt att prova det. Köpte såpa med citrondoft och hällde kanske 5 cl i avfallstanken och ett sprut vattentanken. Provade sen genom att inviga toan och tömde den inte på två veckor och det luktade bara svagt av citron inne på toaletten. Fungerar alltså hur bra som helst och mycket billigare än de där specialkemikalierna.

När jag alltså använt den i två veckor, eller helger för att vara korrekt så tömde jag den och det som kom ut såg inte trevligt ut men doftade faktiskt mest citron. Så såpa rekommenderas.

Vet du inte hur en Porta Potti funkar så kolla här.

2 kommentarer:

 1. Det gjorde du rätt i. Vi köpte ocksp en begagnad och med en extra rengöring är den bättre än alla offentliga muggar man nyttjat.

  SvaraRadera
 2. Bra tips. Ska prova citronsåpa! =)

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

En skitsak kan tyckas

Köpte mig en Porta Potti begagnad via blocket. Kostar nästan 1500 ny men jag prutade ner till 300. Kanske lite slibbigt att köpa en begagnad toalett men vadå? Man sitter ju på begagnade toaletter varje dag på jobb och restauranger och ja, var som helst och överallt.


Den hade bara använts två somrar och såg helt ny ut i princip. Jag har läst om kemtoaletter och hur man bäst sköter dem. Det finns en massa olika kemikalier att köpa men jag tycker att de luktar nästan värre än innehållet i toan. Däremot har jag läst att många använder vanlig såpa istället så jag beslöt att prova det. Köpte såpa med citrondoft och hällde kanske 5 cl i avfallstanken och ett sprut vattentanken. Provade sen genom att inviga toan och tömde den inte på två veckor och det luktade bara svagt av citron inne på toaletten. Fungerar alltså hur bra som helst och mycket billigare än de där specialkemikalierna.

När jag alltså använt den i två veckor, eller helger för att vara korrekt så tömde jag den och det som kom ut såg inte trevligt ut men doftade faktiskt mest citron. Så såpa rekommenderas.

Vet du inte hur en Porta Potti funkar så kolla här.

2 kommentarer:

 1. Det gjorde du rätt i. Vi köpte ocksp en begagnad och med en extra rengöring är den bättre än alla offentliga muggar man nyttjat.

  SvaraRadera
 2. Bra tips. Ska prova citronsåpa! =)

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics