Dubbdäck av, våren på. Utmana vintern!!

Nu ska det bli vår.. Jag orkade inte vänta längre utan beslöt att ta saken i egna händer. Mina egna händer bytte inte däck för det kan de inte men för egna händer tog jag beslutet att puffa på våren och bestämma att den ska komma nuuu. Tycker att fler ska hjälpa till med detta. Byt däck, sätt ut trädgårdsmöblerna, köp grillkol, tvätta bilen, släng mössan eller gör
vad som behövs för att utmana vintern och välkomna våren....

Nu är det i alla fall gjort och på fredag ska jag hämta husvagnen för årets första  weekendtur. Kompisen med vovve följer med och vi drar oss söderut i Skåne. Rapport kommer.


3 kommentarer:

 1. Tack för det. Även om jag gillar min lilla husvagn så är jag duktigt avundsjuk på ert ekipage :-)

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat för det har hjälpt. Kolla här http://gt.expressen.se/nyheter/1.1923749/varen-har-kopplat-greppet-om-vastsverige

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Dubbdäck av, våren på. Utmana vintern!!

Nu ska det bli vår.. Jag orkade inte vänta längre utan beslöt att ta saken i egna händer. Mina egna händer bytte inte däck för det kan de inte men för egna händer tog jag beslutet att puffa på våren och bestämma att den ska komma nuuu. Tycker att fler ska hjälpa till med detta. Byt däck, sätt ut trädgårdsmöblerna, köp grillkol, tvätta bilen, släng mössan eller gör
vad som behövs för att utmana vintern och välkomna våren....

Nu är det i alla fall gjort och på fredag ska jag hämta husvagnen för årets första  weekendtur. Kompisen med vovve följer med och vi drar oss söderut i Skåne. Rapport kommer.


3 kommentarer:

 1. Tack för det. Även om jag gillar min lilla husvagn så är jag duktigt avundsjuk på ert ekipage :-)

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat för det har hjälpt. Kolla här http://gt.expressen.se/nyheter/1.1923749/varen-har-kopplat-greppet-om-vastsverige

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics