Någonstans vid Lagan


Ja, någonstans vid Lagan sitter jag nu mätt och belåten. Grillat kött och några kokta nypotatisar tillsammans med ett par glas rött är vad som behövs efter en arbetsvecka. Jag, mina katter och husvagnen hälsade på mamma efter jobbet och sen körde jag iväg planlöst. Vid rastplatsen strax väster om Knäred på väg 117 går en liten väg ner till
Lagan och där körde jag ner. Så har du vägarna förbi och letar efter lugn och vatten så kör ner hit.

Katterna är fega idag och vågar sig ännu inte ut så jag sitter här ensam. Detta är nice på riktigt. Det är också en test av att blogga från mobilen och jag vet inte om det funkar. Men eftersom du läser detta så vet du att det gjorde det.:.-

Väl hemma igen lägger jag till några fler bilder.


1 kommentar:

  1. Nämen guuuuuuuud så mysigt, vilka fina bilder... Synd att kissarna inte vågade sig ut, de gick verkligen miste om något extra! :)

    SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Någonstans vid Lagan


Ja, någonstans vid Lagan sitter jag nu mätt och belåten. Grillat kött och några kokta nypotatisar tillsammans med ett par glas rött är vad som behövs efter en arbetsvecka. Jag, mina katter och husvagnen hälsade på mamma efter jobbet och sen körde jag iväg planlöst. Vid rastplatsen strax väster om Knäred på väg 117 går en liten väg ner till
Lagan och där körde jag ner. Så har du vägarna förbi och letar efter lugn och vatten så kör ner hit.

Katterna är fega idag och vågar sig ännu inte ut så jag sitter här ensam. Detta är nice på riktigt. Det är också en test av att blogga från mobilen och jag vet inte om det funkar. Men eftersom du läser detta så vet du att det gjorde det.:.-

Väl hemma igen lägger jag till några fler bilder.


1 kommentar:

  1. Nämen guuuuuuuud så mysigt, vilka fina bilder... Synd att kissarna inte vågade sig ut, de gick verkligen miste om något extra! :)

    SvaraRadera

Real Time Web Analytics