Bredängs camping Stockholm

Jag lämnade Eskilstuna på förmiddagen och fick hjälp av grannarna från Skövde att rulla upp markisen. De gillade min husvagn då de hade haft en likadan fast storleken större.
Fredag kväll var jag med kompisen med flickvän och ytterligare en kompis och gjorde stan. Det var trevligt och vi var på Harrys som är
mycket trevligare här än hemma. På lördagen fick jag en guidad tur av Eskilstuna av kompisen och sen gick vi ut till campingen och grillade lite. Sen avslutades kvällen med fotboll på tv.
Det var duktigt varmt i bilen idag kan jag säga och dessutom var det motvind så det var lite tyngre att köra. Idag snittade bilen på exakt en liter per mil. Till Eskilstuna hade jag däremot medvind och då låg snittet på 0.85. Inte illa med den husvagn på kroken va?
Den första campingen jag kom till, Ängby var fullsatt. Jag såg skylten för sent och hade redan kört in och nu fick jag backa ut på vägen igen i uppförsbacke och fortsätta med backandet i 90 grader ut på den hårt trafikerade vägen. Det var fullt med folk i badkläder och parkerade bilar överallt men det gick det med. Ungefär i höjd med Kungens kurva hade jag tidigare sett en skylt med en campingplast och jag beslöt att vända och köra dit. När jag kom fram till det som visade sig vara Bredängs camping stod det också en skylt om att det var fullsatt för husvagnar men jag gick in och och snackade med dem och eftersom jag har en liten vagn och inte behöver el så gick det bra.
Planen för idag är att bara sitta i skuggan och slöa, laga mat och sen se fotboll ikväll.
Så här ser det ut i omgivningarna.

1 kommentar:

Comments

Related Posts with Thumbnails

Bredängs camping Stockholm

Jag lämnade Eskilstuna på förmiddagen och fick hjälp av grannarna från Skövde att rulla upp markisen. De gillade min husvagn då de hade haft en likadan fast storleken större.
Fredag kväll var jag med kompisen med flickvän och ytterligare en kompis och gjorde stan. Det var trevligt och vi var på Harrys som är
mycket trevligare här än hemma. På lördagen fick jag en guidad tur av Eskilstuna av kompisen och sen gick vi ut till campingen och grillade lite. Sen avslutades kvällen med fotboll på tv.
Det var duktigt varmt i bilen idag kan jag säga och dessutom var det motvind så det var lite tyngre att köra. Idag snittade bilen på exakt en liter per mil. Till Eskilstuna hade jag däremot medvind och då låg snittet på 0.85. Inte illa med den husvagn på kroken va?
Den första campingen jag kom till, Ängby var fullsatt. Jag såg skylten för sent och hade redan kört in och nu fick jag backa ut på vägen igen i uppförsbacke och fortsätta med backandet i 90 grader ut på den hårt trafikerade vägen. Det var fullt med folk i badkläder och parkerade bilar överallt men det gick det med. Ungefär i höjd med Kungens kurva hade jag tidigare sett en skylt med en campingplast och jag beslöt att vända och köra dit. När jag kom fram till det som visade sig vara Bredängs camping stod det också en skylt om att det var fullsatt för husvagnar men jag gick in och och snackade med dem och eftersom jag har en liten vagn och inte behöver el så gick det bra.
Planen för idag är att bara sitta i skuggan och slöa, laga mat och sen se fotboll ikväll.
Så här ser det ut i omgivningarna.

1 kommentar:

Real Time Web Analytics