Parken Zoo Camping i Eskilstuna

För första gången i vuxen ålder är jag nu på en campingplats. Senast var nog när jag var 15 år och nybliven, lycklig mopedägare. Vi bodde i Förslöv och skulle till vårt gamla stamställe Vilshärads camping utanför Halmstad. Jag ville absolut ha med mig moppen och mamma och pappa gick med på att jag skulle få köra dit. De och mina syskon följde efter
hela vägen i bilen bakom. kan inte ha varit kul att glida fram i 30 km för dem. Jag, jag tyckte det var hur kul som helst.

Nåväl nu är jag på campingen Zoo i Eskilstuna och har satt upp alla attiraljer som hör till husvagnen. Markisen fungerar utmärkt, tji fick ni alla tvivlare, läs mer om projektet markis här. vindskyddet är uppe, förtältsmatta och till och med ett sånt där skydd, markkappa tror jag det heter så att det inte blåser underifrån vagnen.
Nu skall jag fixa lite mat, sen blir det en liten lur innan jag tar mig in till kompisen i stan. Jag tar kameran med och eventuellt kommer det en rapport om Eskilstuna...

2 kommentarer:

 1. Så fint det blev med alla "attiraljer!" :) Ha det gott på campingen nu, somriga hälsningar frå norra Öland...

  SvaraRadera
 2. tack för det Nathalie. Jag har varit i dina trakter många gånger. Förra året med husbil fick vi ingen plats på Böda utan for vidare.

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Parken Zoo Camping i Eskilstuna

För första gången i vuxen ålder är jag nu på en campingplats. Senast var nog när jag var 15 år och nybliven, lycklig mopedägare. Vi bodde i Förslöv och skulle till vårt gamla stamställe Vilshärads camping utanför Halmstad. Jag ville absolut ha med mig moppen och mamma och pappa gick med på att jag skulle få köra dit. De och mina syskon följde efter
hela vägen i bilen bakom. kan inte ha varit kul att glida fram i 30 km för dem. Jag, jag tyckte det var hur kul som helst.

Nåväl nu är jag på campingen Zoo i Eskilstuna och har satt upp alla attiraljer som hör till husvagnen. Markisen fungerar utmärkt, tji fick ni alla tvivlare, läs mer om projektet markis här. vindskyddet är uppe, förtältsmatta och till och med ett sånt där skydd, markkappa tror jag det heter så att det inte blåser underifrån vagnen.
Nu skall jag fixa lite mat, sen blir det en liten lur innan jag tar mig in till kompisen i stan. Jag tar kameran med och eventuellt kommer det en rapport om Eskilstuna...

2 kommentarer:

 1. Så fint det blev med alla "attiraljer!" :) Ha det gott på campingen nu, somriga hälsningar frå norra Öland...

  SvaraRadera
 2. tack för det Nathalie. Jag har varit i dina trakter många gånger. Förra året med husbil fick vi ingen plats på Böda utan for vidare.

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics