Hjo, karlsborg och Askersund

De tre orterna har jag besökt idag. Jag lämnade ganska tidigt på morgonen efter en kopp kaffe och stannade nästa gång i Hjo där jag åt frukost. Det är en ganska fin liten stad och jag gick omkring och tittade lite. När jag var nöjd fortsatte jag min resa och stannade nästa gång i Karlsborg. Det är ett rätt fräckt ställe omgivet av vatten. Fullt
med båtar, husbilar och husvagnar i en salig röra.

Fräck campingbil va?

Broöppning

Här hade jag kunnat stanna, ja i Hjo också, om jag hittat bra ställen att stå på. Men det gjorde jag inte så jag fortsatte upp till Askersund. Här finns en ställplats i hamnen som är trevlig. Kostar 175 spänn per dygn, kanske lite mycket men det fanns ändå inga lediga platser så jag körde runt och letade lite och ställde mig på en jättefin parkeringsplats alldeles vid vattnet. Visserligen upplyste en skylt om att det var camping förbjudet men det var tomt på bilar så jag tänkte att jag var risken.Är det inte en sån här du har Bosse FrittLiv?


Efter en eftermiddagslur knallade jag go till hamnen och tog en bit mat och en öl. När jag kom tillbaks till husvagnen var det fortfarande inga andra bilar där och jag satte igång tv-en och hällde upp ett glas vin. Det var nu jag fattade varför det inte stod några andra parkerade där. Traktens motorburna dyka upp och började bränna däck mm.


Efter ca tre timmar bedömde jag att en drucken öl och ett halvt glas drucket vin nu borde ha lämnat kroppen och jag vevade upp stödbenen och drog. Nu står jag tillsammans med massa lastbilar och campingfordon på en rastplats inte långt från Örebro.
I morgon fortsätter jag till Eskilstuna....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Comments

Related Posts with Thumbnails

Hjo, karlsborg och Askersund

De tre orterna har jag besökt idag. Jag lämnade ganska tidigt på morgonen efter en kopp kaffe och stannade nästa gång i Hjo där jag åt frukost. Det är en ganska fin liten stad och jag gick omkring och tittade lite. När jag var nöjd fortsatte jag min resa och stannade nästa gång i Karlsborg. Det är ett rätt fräckt ställe omgivet av vatten. Fullt
med båtar, husbilar och husvagnar i en salig röra.

Fräck campingbil va?

Broöppning

Här hade jag kunnat stanna, ja i Hjo också, om jag hittat bra ställen att stå på. Men det gjorde jag inte så jag fortsatte upp till Askersund. Här finns en ställplats i hamnen som är trevlig. Kostar 175 spänn per dygn, kanske lite mycket men det fanns ändå inga lediga platser så jag körde runt och letade lite och ställde mig på en jättefin parkeringsplats alldeles vid vattnet. Visserligen upplyste en skylt om att det var camping förbjudet men det var tomt på bilar så jag tänkte att jag var risken.Är det inte en sån här du har Bosse FrittLiv?


Efter en eftermiddagslur knallade jag go till hamnen och tog en bit mat och en öl. När jag kom tillbaks till husvagnen var det fortfarande inga andra bilar där och jag satte igång tv-en och hällde upp ett glas vin. Det var nu jag fattade varför det inte stod några andra parkerade där. Traktens motorburna dyka upp och började bränna däck mm.


Efter ca tre timmar bedömde jag att en drucken öl och ett halvt glas drucket vin nu borde ha lämnat kroppen och jag vevade upp stödbenen och drog. Nu står jag tillsammans med massa lastbilar och campingfordon på en rastplats inte långt från Örebro.
I morgon fortsätter jag till Eskilstuna....

Inga kommentarer:

Real Time Web Analytics