På rullande fot - Kråksjön

Så, nu har jag äntligen kommit iväg på min semester. I lugn takt ska jag först ta mig till Eskilstuna för att hälsa på Mange som är en kompis från Irland. Jag var ju över där och jobbade ett år för några år sedan och då bloggade jag ifrån mobilen som nu. Någon som vill läsa den bloggen så är adressen vispop.blogspot.com.
På vägen upp till kompisen
gjorde jag första stoppet i, ja jag erkänner, Ullared. Slogs ett par timmar inne i butiken innan jag tog en hamburgare och åkte vidare.På väg igenom gamla hemtrakter kom jag ihåg att förra året när vi hyrde husbil så stannade vi en natt utanför Tranemo vid Kråksjön och nu var jag nära så jag beslöt att göra likadant nu.


Jag har just kommit hit och ställt upp mig. Kråksjön är ett stort rastställe med en liten campingplats vid en liten fiske och badsjö. På ena sidan vägen ligger campingen och fiskesjön och på andra sidan badsjön. Det är har jag har ställt mig tillsammans med kanske 20 andra campingfordon. Förra året blev det campingen för vi behövde el men det har jag gott om nu så jag står på gratissidan.


Någon som känner igen viken med badbryggan?

5 kommentarer:

 1. Vi har också varit vid Kroksjön, där står man bra.

  SvaraRadera
 2. Ja visst gör man. Det är ju inte alltid man har vägarna förbi Tranemo men man kan ju alltid ta en omväg...

  SvaraRadera
 3. Fegen söder om Ullared är också bra

  SvaraRadera
 4. Hej, hur hittar man dit?

  SvaraRadera
 5. Fegen ska jag utforska vid tillfälle.
  Lisa, om du klickar på "Mina campingställen" så hittar du en karta där. Kråksjön ligger strax söder om Värnamo längs väg 27 mellan Borås och Värnamo.

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

På rullande fot - Kråksjön

Så, nu har jag äntligen kommit iväg på min semester. I lugn takt ska jag först ta mig till Eskilstuna för att hälsa på Mange som är en kompis från Irland. Jag var ju över där och jobbade ett år för några år sedan och då bloggade jag ifrån mobilen som nu. Någon som vill läsa den bloggen så är adressen vispop.blogspot.com.
På vägen upp till kompisen
gjorde jag första stoppet i, ja jag erkänner, Ullared. Slogs ett par timmar inne i butiken innan jag tog en hamburgare och åkte vidare.På väg igenom gamla hemtrakter kom jag ihåg att förra året när vi hyrde husbil så stannade vi en natt utanför Tranemo vid Kråksjön och nu var jag nära så jag beslöt att göra likadant nu.


Jag har just kommit hit och ställt upp mig. Kråksjön är ett stort rastställe med en liten campingplats vid en liten fiske och badsjö. På ena sidan vägen ligger campingen och fiskesjön och på andra sidan badsjön. Det är har jag har ställt mig tillsammans med kanske 20 andra campingfordon. Förra året blev det campingen för vi behövde el men det har jag gott om nu så jag står på gratissidan.


Någon som känner igen viken med badbryggan?

5 kommentarer:

 1. Vi har också varit vid Kroksjön, där står man bra.

  SvaraRadera
 2. Ja visst gör man. Det är ju inte alltid man har vägarna förbi Tranemo men man kan ju alltid ta en omväg...

  SvaraRadera
 3. Fegen söder om Ullared är också bra

  SvaraRadera
 4. Hej, hur hittar man dit?

  SvaraRadera
 5. Fegen ska jag utforska vid tillfälle.
  Lisa, om du klickar på "Mina campingställen" så hittar du en karta där. Kråksjön ligger strax söder om Värnamo längs väg 27 mellan Borås och Värnamo.

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics