Vänersborg

I dag har det varit en slö dag som jag tillbringat mest inne i husvagnen i regnet.  Jag klagar inte, lite regn nu är bara skönt efter den värmebölja som varit.Kom till Vänersborg på eftermiddagen och det regnade. Hittade en stor parkeringsplats alldeles vid centrum och vattnet och det har kommit några andra campare och ställt sig här också.


Kommer du hit så efter avfarten från 45:an så kör du över bron och sen vänster så kommer du till parkeringsplatsen.Vide ett regnuppehåll gick jag en runda på byn men annars har jag underhållit mig med tv, böcker och dator. I morgon styr jag vidare söderut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Comments

Related Posts with Thumbnails

Vänersborg

I dag har det varit en slö dag som jag tillbringat mest inne i husvagnen i regnet.  Jag klagar inte, lite regn nu är bara skönt efter den värmebölja som varit.Kom till Vänersborg på eftermiddagen och det regnade. Hittade en stor parkeringsplats alldeles vid centrum och vattnet och det har kommit några andra campare och ställt sig här också.


Kommer du hit så efter avfarten från 45:an så kör du över bron och sen vänster så kommer du till parkeringsplatsen.Vide ett regnuppehåll gick jag en runda på byn men annars har jag underhållit mig med tv, böcker och dator. I morgon styr jag vidare söderut.

Inga kommentarer:

Real Time Web Analytics