Att bo på hjul på heltid, det är igång.

Hej igen alla, Nu är det drygt två månader sedan jag flyttade in i min husvagn. Ni som följer min blogg har ännu inte sett bilder på mig men nu tänkte jag att det är dags.


I juni 2015, alltså för snart ett år sedan spelade jag in ett litet filmklipp med mina tankar och planer. Jag visste inte då om idéerna skulle genomföras eller inte men nu är det på god väg så håll till godo. (Klicka gärna på youtube-symbolen i filmens nederkant så ser du filmerna i bättre kvalitet)Tiden har alltså gått och här kommer ett klipp till som jag spelade in när jag lämnade mitt lilla hus för två månader sedan.Till sist ett klipp där jag visar det som blir mitt hem fram till hösten.


Dessa klipp är alltså gamla men nästa inlägg i bloggen kommer att handla om hur jag har det nu efter två månader drygt.2 kommentarer:

 1. Kom igen! Vill se hur du har det nu. Måste vara en härlig känsla att få vara fri från hus mm men också kanske jobbigt att bara ha ett enda rum? Jag trivs allra bäst när vi är ute i vår gamla lilla skrutt till husbil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, nästa inlägg får bli en filmsnutt om husvagnen :-)

   Radera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Att bo på hjul på heltid, det är igång.

Hej igen alla, Nu är det drygt två månader sedan jag flyttade in i min husvagn. Ni som följer min blogg har ännu inte sett bilder på mig men nu tänkte jag att det är dags.


I juni 2015, alltså för snart ett år sedan spelade jag in ett litet filmklipp med mina tankar och planer. Jag visste inte då om idéerna skulle genomföras eller inte men nu är det på god väg så håll till godo. (Klicka gärna på youtube-symbolen i filmens nederkant så ser du filmerna i bättre kvalitet)Tiden har alltså gått och här kommer ett klipp till som jag spelade in när jag lämnade mitt lilla hus för två månader sedan.Till sist ett klipp där jag visar det som blir mitt hem fram till hösten.


Dessa klipp är alltså gamla men nästa inlägg i bloggen kommer att handla om hur jag har det nu efter två månader drygt.2 kommentarer:

 1. Kom igen! Vill se hur du har det nu. Måste vara en härlig känsla att få vara fri från hus mm men också kanske jobbigt att bara ha ett enda rum? Jag trivs allra bäst när vi är ute i vår gamla lilla skrutt till husbil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, nästa inlägg får bli en filmsnutt om husvagnen :-)

   Radera

Real Time Web Analytics