Början på projektet "Bo i husbil"

Det var under våren 2015 som jag på allvar började formulera planerna på att bo i husbil även om tankar och fantasier om det funnits sedan redan i mitten på åttiotalet. Nu är det genomfört och kul att titta på den film jag spelade in då om mina funderingar.
Vill du se fler filmer så hittar du dem här nedan.Gå till kanalen

2 kommentarer:

 1. Ångrar du dig så här långt? Är allt som du tänkt dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt svar Sara.
   Nej jag ångar inget alls utan blir bara mer och mer nöjd för varje dag som går. Jag har skalat bort en massa måsten och bekymmer från mitt liv och jag känner mig tryggare och mer harmonisk som människa. Jag trivs verkiligen med det här. Att skala bort bekymmer betyder däremot inte att det här livet är bekymmerslöst. Nya smågrejer dyker upp ibland men hittills inget stort. Jag känner mig fri som fågeln och vet inte när jag lämnar jobbet var jag ska parkera i natt. Bestämmer mig oftast först när jag startat bilen och börjat rulla. Ett irritationsmoment är dock tvätten. Jag tvättar hos vänner och släktingar och trots att de intygar att det är lugnt känner jag mig obekväm med det. jag vill inte vara någon annan till besvär. Fast det går alltid att handtvätta, speciellt nu när våren är här och man kan hänga tvätten ute.
   Så allt är bara bra...

   Radera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Början på projektet "Bo i husbil"

Det var under våren 2015 som jag på allvar började formulera planerna på att bo i husbil även om tankar och fantasier om det funnits sedan redan i mitten på åttiotalet. Nu är det genomfört och kul att titta på den film jag spelade in då om mina funderingar.
Vill du se fler filmer så hittar du dem här nedan.Gå till kanalen

2 kommentarer:

 1. Ångrar du dig så här långt? Är allt som du tänkt dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt svar Sara.
   Nej jag ångar inget alls utan blir bara mer och mer nöjd för varje dag som går. Jag har skalat bort en massa måsten och bekymmer från mitt liv och jag känner mig tryggare och mer harmonisk som människa. Jag trivs verkiligen med det här. Att skala bort bekymmer betyder däremot inte att det här livet är bekymmerslöst. Nya smågrejer dyker upp ibland men hittills inget stort. Jag känner mig fri som fågeln och vet inte när jag lämnar jobbet var jag ska parkera i natt. Bestämmer mig oftast först när jag startat bilen och börjat rulla. Ett irritationsmoment är dock tvätten. Jag tvättar hos vänner och släktingar och trots att de intygar att det är lugnt känner jag mig obekväm med det. jag vill inte vara någon annan till besvär. Fast det går alltid att handtvätta, speciellt nu när våren är här och man kan hänga tvätten ute.
   Så allt är bara bra...

   Radera

Real Time Web Analytics