Eftermontera innerskärmar

Jag förstår inte varför men när man köper en husbil för väldigt mycket pengar finns inte innerskärmar eller stänkskydd monterade som standard. Väldigt konstigt tycker jag. Fast det kanske finns skäl för det som jag inte känner till, upplys mig gärna. Hur som helst ville jag ha dessa, innerskärmar för att hålla undersidan av bilen renare och stänkskärmar för att minska sprutet från däcken på sidorna av bilen.
Som vanligt googlade jag och upptäckte att många köper till bra priser av en person i Falköping som jag verkligen vill göra reklam för. Gå till Blocket och sök på "innerskärmar Ducato" så hittar du honom där. Han har också en hemsida där man kan läsa om och beställa andra saker han säljer till husbilar. Bra och billiga produkter tycker jag. Innerskärmarna är med stänkskydd men jag beställde även extra skydd i gummi som kan sticka ut lite på sidan. Mina däck är 16 tum och det blir alltid onödigt sprut på sidorna av bilen och det vill jag undvika. Jag passade även på att köpa en ny sorts kemtabletter till toan och ett tvättmedel till husbilen. Dessa ska jag utvärdera och återkommer om det.

Jag har tummarna placerade ganska väl mitt i handen, speciellt nät det gäller mekanik och bilar och därför lämnade jag in bil och skärmar mm till min lokala lilla verkstad för montering och jag är helt nöjd med resultatet. Se bilderna.
För övrigt har jag upptäckt att våren har kommit och att man kan börja sitta ute igen. Livet är skönt..2 kommentarer:

 1. Den där tummen du har mitt i handen har jag aldrig fått se. Jag tycker det verkar som att du har mekanofärdiga tummar överallt.
  Kan jag beställa läderhuvor till mina två kikarokular kanske?
  Gillis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   När det kommer till mekanik så fattar jag inte mycket ska jag säga :-) Trä och läder har inga fjädrar som ska böjas och vridas för att gängor ska lossa osv. Det är enklare att förstå :-)
   Visst kan jag ge mig på ett sådant projekt. Hur vill du ha det?

   Radera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Eftermontera innerskärmar

Jag förstår inte varför men när man köper en husbil för väldigt mycket pengar finns inte innerskärmar eller stänkskydd monterade som standard. Väldigt konstigt tycker jag. Fast det kanske finns skäl för det som jag inte känner till, upplys mig gärna. Hur som helst ville jag ha dessa, innerskärmar för att hålla undersidan av bilen renare och stänkskärmar för att minska sprutet från däcken på sidorna av bilen.
Som vanligt googlade jag och upptäckte att många köper till bra priser av en person i Falköping som jag verkligen vill göra reklam för. Gå till Blocket och sök på "innerskärmar Ducato" så hittar du honom där. Han har också en hemsida där man kan läsa om och beställa andra saker han säljer till husbilar. Bra och billiga produkter tycker jag. Innerskärmarna är med stänkskydd men jag beställde även extra skydd i gummi som kan sticka ut lite på sidan. Mina däck är 16 tum och det blir alltid onödigt sprut på sidorna av bilen och det vill jag undvika. Jag passade även på att köpa en ny sorts kemtabletter till toan och ett tvättmedel till husbilen. Dessa ska jag utvärdera och återkommer om det.

Jag har tummarna placerade ganska väl mitt i handen, speciellt nät det gäller mekanik och bilar och därför lämnade jag in bil och skärmar mm till min lokala lilla verkstad för montering och jag är helt nöjd med resultatet. Se bilderna.
För övrigt har jag upptäckt att våren har kommit och att man kan börja sitta ute igen. Livet är skönt..2 kommentarer:

 1. Den där tummen du har mitt i handen har jag aldrig fått se. Jag tycker det verkar som att du har mekanofärdiga tummar överallt.
  Kan jag beställa läderhuvor till mina två kikarokular kanske?
  Gillis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   När det kommer till mekanik så fattar jag inte mycket ska jag säga :-) Trä och läder har inga fjädrar som ska böjas och vridas för att gängor ska lossa osv. Det är enklare att förstå :-)
   Visst kan jag ge mig på ett sådant projekt. Hur vill du ha det?

   Radera

Real Time Web Analytics