Läderhantverk

Utrymmet vid diskhon är inte stort i min plåtis och dessutom är diskhon rund så det var svårt att hitta någon slags förvaring för diskmedel, disksvampar och liknande. Nu pysslar jag lite med läder och med hjälp av lite läderrester av låg kvalitet sydde jag ihop ett litet fack till detta. Läderhantverk är en rolig hobby.
Det slog mig just att jag behöver ett kryddställ, kanske gör jag det i läder också..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Comments

Related Posts with Thumbnails

Läderhantverk

Utrymmet vid diskhon är inte stort i min plåtis och dessutom är diskhon rund så det var svårt att hitta någon slags förvaring för diskmedel, disksvampar och liknande. Nu pysslar jag lite med läder och med hjälp av lite läderrester av låg kvalitet sydde jag ihop ett litet fack till detta. Läderhantverk är en rolig hobby.
Det slog mig just att jag behöver ett kryddställ, kanske gör jag det i läder också..


Inga kommentarer:

Real Time Web Analytics