Ny leksak

Jag bara måste berätta om min senaste leksak. Samsung Galaxy S i9000. Den senaste smartphonen från samsung.
Den är grym och enligt mig och många andra snäppet bättre än Iphone 4 som är den senaste från Apple. Det är en underbar liten minidator och den kan göra allt utom att byta olja
på bilen. Den har en underbar knivskarp 4 tums skärm, love it.....
Vill du läsa en recensionen så gör du det här på Swedroid.

7 kommentarer:

 1. Tekniknörd, eller hur var det nu igen? ;) Ja, mitt möte med handfatet blev ju inte det allra mest bekväma jag varit med om... En portabel dusch kanske är någonting alla campare borde ha, men det dröjer faktiskt bara några dagar nu innan Vilja kan vara ensam så pass länge så att jag kan gå iväg och duscha. :)

  SvaraRadera
 2. By the way, jag lyckades få till kart-jäklarna! :) *stolt*

  SvaraRadera
 3. Grattis, jag ska genast gå in och kolla hur det ser ut.

  SvaraRadera
 4. Gör du inte? Men kollar du på menyn som jag har fixat precis under bannern? Under flikarna "hemort just nu" och "campingrecensioner..."

  SvaraRadera
 5. Den vill jag ha!
  Hur har jag klarat mig utan:
  Super AMOLED-skärm,Hummingbird-processor som bygger på ARM:s Cortex A8-arkitektur samt en grafikprocessor av märket PowerVR....
  ....sen har ju Linda en iphone så då måste jag självklart hitta något värre.
  Jag låter dig testa några veckor till så att den är så bra som den verkar.
  Hasse

  SvaraRadera
 6. Just det, klart du ska ha en sån... Vår mor e rätt sugen hon med. Läste du testet på Swedroid? Den slår allt annat just nu. Väntar man några veckor så kanske den fortfarande gör det. Om några månader däremot finns det säkert bättre. Det som är problemet med såna här prylar.

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Ny leksak

Jag bara måste berätta om min senaste leksak. Samsung Galaxy S i9000. Den senaste smartphonen från samsung.
Den är grym och enligt mig och många andra snäppet bättre än Iphone 4 som är den senaste från Apple. Det är en underbar liten minidator och den kan göra allt utom att byta olja
på bilen. Den har en underbar knivskarp 4 tums skärm, love it.....
Vill du läsa en recensionen så gör du det här på Swedroid.

7 kommentarer:

 1. Tekniknörd, eller hur var det nu igen? ;) Ja, mitt möte med handfatet blev ju inte det allra mest bekväma jag varit med om... En portabel dusch kanske är någonting alla campare borde ha, men det dröjer faktiskt bara några dagar nu innan Vilja kan vara ensam så pass länge så att jag kan gå iväg och duscha. :)

  SvaraRadera
 2. By the way, jag lyckades få till kart-jäklarna! :) *stolt*

  SvaraRadera
 3. Grattis, jag ska genast gå in och kolla hur det ser ut.

  SvaraRadera
 4. Gör du inte? Men kollar du på menyn som jag har fixat precis under bannern? Under flikarna "hemort just nu" och "campingrecensioner..."

  SvaraRadera
 5. Den vill jag ha!
  Hur har jag klarat mig utan:
  Super AMOLED-skärm,Hummingbird-processor som bygger på ARM:s Cortex A8-arkitektur samt en grafikprocessor av märket PowerVR....
  ....sen har ju Linda en iphone så då måste jag självklart hitta något värre.
  Jag låter dig testa några veckor till så att den är så bra som den verkar.
  Hasse

  SvaraRadera
 6. Just det, klart du ska ha en sån... Vår mor e rätt sugen hon med. Läste du testet på Swedroid? Den slår allt annat just nu. Väntar man några veckor så kanske den fortfarande gör det. Om några månader däremot finns det säkert bättre. Det som är problemet med såna här prylar.

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics