På onsdag börjar helgen

Onsdag kväll och jag har tvångspackat katterna, hämtat husvagnen och ställt mig utanför jobbet. I måndags jobbade jag över tre timmar, i går en och planen är att avsluta ett projekt i morgon vilket kommer att betyda övertid även då. Ett möte inbokat på fredag som får flyttas och jag tar en ledig dag. I natt sover vi i husvagnen och katterna får hålla
till där när jag jobbar i morgon. Hoppas bli klar vid 8 på kvällen och då far vi iväg på en långhelg. Vart har jag ingen aning om ännu men kanske Österlen eller stadscamping i Göteborg eller.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Comments

Related Posts with Thumbnails

På onsdag börjar helgen

Onsdag kväll och jag har tvångspackat katterna, hämtat husvagnen och ställt mig utanför jobbet. I måndags jobbade jag över tre timmar, i går en och planen är att avsluta ett projekt i morgon vilket kommer att betyda övertid även då. Ett möte inbokat på fredag som får flyttas och jag tar en ledig dag. I natt sover vi i husvagnen och katterna får hålla
till där när jag jobbar i morgon. Hoppas bli klar vid 8 på kvällen och då far vi iväg på en långhelg. Vart har jag ingen aning om ännu men kanske Österlen eller stadscamping i Göteborg eller.......

Inga kommentarer:

Real Time Web Analytics