En filmsnutt efter 3 månader i husvagnen på heltid


6 kommentarer:

 1. Imponerande och inspirerande! :) Finns ett par fina platser längs med Västersjöns norra sida, precis vid vattnet (vi premiärsov i vår lilla plåtis där härom natten:) ). Den grusvägen som går där är mindre trafikerad jämfört med den mellan sjöarna som du stått vid. Går även att hitta några ställen på vägen längs Rössjöns norrsida i skogen där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Erik, där ska jag kolla nästa gång jag är i de krokarna. Premiärsova i Plåtis :-) Det längtar jag också efter att göra. Vill du berätta mer om din?

   Radera
  2. Du kan få mer exakta koordinater när du är sugen :) Här har vi skrivit lite kort om vår plåtis, http://www.husbilverkarkul.se/winzent-var-lilla-husbil/ Alldeles nya på det här men ska bli kul att se om det är något för oss. Vi har dock kvar ett vanligt boende också så vi går in för det lite mindre än du :)

   Radera
  3. Tack Erik. Jag har lagt till din blogg och kommer att följa med intresse. Dina argument för en plåtis håller jag med om. Frågan är bara om det funkar för boende på heltid? De är ju inte stora men å andra sidan är inte min husvagn det heller och det fungerar än så länge.

   Radera
  4. om det fungerar beror nog på mycket. Ytorna är ju ändå helt ok med rätt stor säng där man kan sova, läsa eller hänga. Liten soffa och matbord finnas och två stora stolar/fåtöljer. Och så kök på det. Lyckas man bara undvika massa prylar så borde det ju gå. Lite joxigare på vintern om man är ute och kommer in med dyngblöta kläder kanske men de borde gå att torka i toa/duschen.

   Radera
 2. Jag har träffat några stycken som bor på heltid i plåtisar så det ska säkert funka för mig också. Men jag lämnar det öppet tills jag springer på något och blir förälskad i. Ungefär som med damer, man har sina idéal men rätt vad det är träffar man någon som inte alls motsvarar dem men faller ändå pladask :-)

  SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

En filmsnutt efter 3 månader i husvagnen på heltid


6 kommentarer:

 1. Imponerande och inspirerande! :) Finns ett par fina platser längs med Västersjöns norra sida, precis vid vattnet (vi premiärsov i vår lilla plåtis där härom natten:) ). Den grusvägen som går där är mindre trafikerad jämfört med den mellan sjöarna som du stått vid. Går även att hitta några ställen på vägen längs Rössjöns norrsida i skogen där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Erik, där ska jag kolla nästa gång jag är i de krokarna. Premiärsova i Plåtis :-) Det längtar jag också efter att göra. Vill du berätta mer om din?

   Radera
  2. Du kan få mer exakta koordinater när du är sugen :) Här har vi skrivit lite kort om vår plåtis, http://www.husbilverkarkul.se/winzent-var-lilla-husbil/ Alldeles nya på det här men ska bli kul att se om det är något för oss. Vi har dock kvar ett vanligt boende också så vi går in för det lite mindre än du :)

   Radera
  3. Tack Erik. Jag har lagt till din blogg och kommer att följa med intresse. Dina argument för en plåtis håller jag med om. Frågan är bara om det funkar för boende på heltid? De är ju inte stora men å andra sidan är inte min husvagn det heller och det fungerar än så länge.

   Radera
  4. om det fungerar beror nog på mycket. Ytorna är ju ändå helt ok med rätt stor säng där man kan sova, läsa eller hänga. Liten soffa och matbord finnas och två stora stolar/fåtöljer. Och så kök på det. Lyckas man bara undvika massa prylar så borde det ju gå. Lite joxigare på vintern om man är ute och kommer in med dyngblöta kläder kanske men de borde gå att torka i toa/duschen.

   Radera
 2. Jag har träffat några stycken som bor på heltid i plåtisar så det ska säkert funka för mig också. Men jag lämnar det öppet tills jag springer på något och blir förälskad i. Ungefär som med damer, man har sina idéal men rätt vad det är träffar man någon som inte alls motsvarar dem men faller ändå pladask :-)

  SvaraRadera

Real Time Web Analytics