Presentation av husbilen

Hej allesamman!
En filmsnutt med min husbil

.

4 kommentarer:

  1. Kul att få se den både in- och utvändigt! Lite lång film kan jag tycka men jag gillar kortisar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag vet :-) Jag tycker nog också att mina klipp ofta blir för långa, jag jobbar på det..

      Radera
  2. Hej. Kul och informativ film. Diskmaskinen var bra! Är man intresserad som jag, var filmen inte för lång. Tycker att du kan gå över till en film som handlar om husbilen. Husvagnen kommer kanske att inta en passerad position så sakteliga. Gott nytt år på dig. Gillis

    SvaraRadera

Comments

Related Posts with Thumbnails

Presentation av husbilen

Hej allesamman!
En filmsnutt med min husbil

.

4 kommentarer:

  1. Kul att få se den både in- och utvändigt! Lite lång film kan jag tycka men jag gillar kortisar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag vet :-) Jag tycker nog också att mina klipp ofta blir för långa, jag jobbar på det..

      Radera
  2. Hej. Kul och informativ film. Diskmaskinen var bra! Är man intresserad som jag, var filmen inte för lång. Tycker att du kan gå över till en film som handlar om husbilen. Husvagnen kommer kanske att inta en passerad position så sakteliga. Gott nytt år på dig. Gillis

    SvaraRadera

Real Time Web Analytics